Prijavljivanje

Kolačići (cookies) i kako ih koristimo

Loopia sajtovi koriste kolačiće (cookies). Kolačić je mali tekstualni fajl koji se čuva na Vašem računaru.

Koristimo dve vrste kolačića:

  • Kolačići sesije: Kolačić sesije se samo privremeno čuva tokom Vaše posete sajtu, na primer da bi pratio da li ste prijavljeni ili ne.
  • Trajni kolačići: Trajni kolačići se čuvaju u fajlu na Vašem računaru u određenom ograničenom vremenskom periodu. Koriste se da unaprede Vaše korisničko iskustvo kao redovnog posetioca našeg sajta. Neki trajni kolačići su takozvani spoljašnji kolačići koje koriste analitički alati na našim sajtovima, koje koristimo radi unapređenja naših usluga, kao i neke vrste marketinških alata. Saznajte više koje spoljašnje kolačiće koristimo i zašto

Odbijanje kolačića

Vaš pregledač može biti podešen da automatski odbija kolačiće. Takođe, možete obrisati prethodno snimljene kolačiće. Saznajte više na stranama za pomoć Vašeg pregledača i naučite kako da uradite ovo.

Loopia sajtovi će ispravno raditi ukoliko isključite trajne kolačiće i spoljašnje kolačiće, ali ukoliko odbijete kolačiće sesija, ne možemo garantovati da će sajt raditi kako treba. Na primer, funkcionalnost da Vas sajt drži prijavljenim nije moguća.

Više informacija o kolačićima

Saznajte više o kolačićima na Wikipediji