Prijavljivanje

Pokrenite WooCommerce online prodavnicu

Pokrenite svoju online prodavnicu koristeći WooCommerce, najpopularniji e-commerce sistem na svetu, integrisan sa Vašim WordPress sajtom.

Naručite hosting i WooCommerce

Prodajte bilo šta, kada i odakle želite uz WooCommerce

WooCommerce je najpopularnije rešenje za e-prodaju na svetu i masovno se koristi kako za male, tako i za velike prodavnice. WooCommerce Vam omogućava da brzo i lako pokrenete e-prodavnicu, potpuno integrisanu sa Vašim postojećim WordPress sajtom.

Pokrenite online prodaju jednim klikom kod Loopie

Kao Loopia klijent, možete instalirati WordPress i WooCommerce jednim klikom u Loopia kontrol panelu i pokrenuti Vaš sajt i online prodavnicu za samo par minuta. Brzo, jednostavno i lako za sve vas koji poslujete. Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, naša tehnička podrška je tu da Vam pomogne.

Odaberite neku od dostupnih tema i dodataka

Uz WooCommerce, možete odabrati gotovu temu kako biste promenili izgled online prodavnice i uključiti neki od +300 dodataka za napredne funkcije.

Omogućite više opcija plaćanja

WooCommerce podržava više načina plaćanja naručene robe, između ostalog i plaćanje pouzećem koje se najčešće koristi kod nas.

Ponudite više opcija slanja porudžbina

Ponudite slanje porudžbina kurirskim službama ili ličnim preuzimanjem, odredite sami cenu dostave, formirajte cenu na osnovu težine ili broja artikala.

Upravljajte prodavnicom putem pametnog telefona

Vašem kontrol panelu, kao i Vašoj WooCommerce online prodavnici, možete pristupiti i administrirati sve funkcije iz web pregledača sa bilo kog uređaja.

Garantovan povrat novca!

Za svaku kupovinu važi polisa vraćanja uplaćenih sredstava nakon 30 dana. Ukoliko niste zadovoljni, možete dobiti svoj novac nazad.

Naručite hosting