Prijavljivanje

Brži sajt na Loopia Boost platformi

Loopia Boost je super brza web platforma sa sjajnim performansama. Idealna je za sajtove i online prodavnice kojima su potrebne velike brzine. Dostupna je u Business i Business Plus paketima.

Naručite hosting i Boost

Ovo je Boost

Boost je naša stabilna i izuzetno brza web platforma za vas sa većim sajtovima, kao i za vas kojima je potrebna još bolja brzina učitavanja od one koju pruža naša popularna UNIX platforma. Naši klijenti koji su testirali Boost platformu, primetili su značajno unapređenje i poboljšanje performansi na svojim sajtovima u vidu osetno boljih brzina učitavanja. Na ovaj način se postiže mnogo bolje korisničko iskustvo, poboljšanje prodaje, kao i povećanje broja otvorenih strana na samim sajtovima.

Boost je dostupan u našim Business i Business Plus paketima.

Naručite Business i Boost

Boost je savršen za sve koji...

...vode online prodavnice ili sajtove sa velikim brojem poseta / klikova. Posetioci će napraviti puno poziva ka različitim delovima sajta i bazi, a koje obični dodaci za keširanje ne mogu rešiti. Uz keš koji dolazi na Boost platformi, prikazi strana se brzo i efikasno izvršavaju, kako za posetioce sajta tako i za administratora.

Kako preći na Boost

"Mi u DriftZone smo izuzetno zadovoljni novom web platformom i podrškom koju nam Loopia pruža. Osećamo da je naš sajt brži nego ranije i da je lakše raditi u back end-u"

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Šta razlikuje Boost od regularne Loopia UNIX platforme

1

Keširanje strana

Keširanje strana na Boost platformi kešira PHP strane kao da su statičke, što omogućava izuzetno brzo učitavanje Vašeg sajta.

Saznajte više o keširanju strana

2

Keširanje koda

Keširanje koda na Boost platformi kešira PHP kod sajta i omogućava da se većina strana učitava značajno brže.

Saznajte više o keširanju koda

3

Keširanje objekata

Boost koristi keširanje objekata, primarno kako bi keširao odgovore iz baze koje Vaš sajt koristi.

Saznajte više o keširanju objekata

Garantovan povrat novca!

Za svaku kupovinu važi polisa vraćanja uplaćenih sredstava nakon 30 dana. Ukoliko niste zadovoljni, možete dobiti svoj novac nazad.

Naručite hosting

Da li imate pitanja o Boost platformi?

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas