Prijavljivanje

Brži sajt na Loopia Boost platformi

Loopia Boost je super brza web platforma sa sjajnim performansama. Idealna je za sajtove i online prodavnice kojima su potrebne velike brzine. Dostupna je u Business i Business Plus paketima.

Naručite hosting i Boost

Ovo je Boost

Boost je naša stabilna i izuzetno brza web platforma za vas sa većim sajtovima, kao i za vas kojima je potrebna još bolja brzina učitavanja od one koju pruža naša popularna UNIX platforma. Naši klijenti koji su testirali Boost platformu, primetili su značajno unapređenje i poboljšanje performansi na svojim sajtovima u vidu osetno boljih brzina učitavanja. Na ovaj način se postiže mnogo bolje korisničko iskustvo, poboljšanje prodaje, kao i povećanje broja otvorenih strana na samim sajtovima.

Boost je dostupan u našim Business i Business Plus paketima.

Naručite Business i Boost

Boost je savršen za sve koji...

...vode online prodavnice ili sajtove sa velikim brojem poseta / klikova. Posetioci će napraviti puno poziva ka različitim delovima sajta i bazi, a koje obični dodaci za keširanje ne mogu rešiti. Uz keš koji dolazi na Boost platformi, prikazi strana se brzo i efikasno izvršavaju, kako za posetioce sajta tako i za administratora.

Kako preći na Boost

Koliko je sajt brži uz Boost

Dijagrami prikazuju tri primera Loopia klijenata (driftzone.se, bymartinsdotter.se i formatstockholm.se) koji su očigledno unapredili performanse prelaskom na Boost platformu. Sve strane su testirane bez dodataka za keširanje.

"Mi u DriftZone smo izuzetno zadovoljni novom web platformom i podrškom koju nam Loopia pruža. Osećamo da je naš sajt brži nego ranije i da je lakše raditi u back end-u"

- Stefan Lindgren, driftzone.se

Šta razlikuje Boost od regularne Loopia UNIX platforme

Keširanje strana

Keširanje strana na Boost platformi kešira PHP strane kao da su statičke, što omogućava izuzetno brzo učitavanje Vašeg sajta.

Saznajte više o keširanju strana

Keširanje koda

Keširanje koda na Boost platformi kešira PHP kod sajta i omogućava da se većina strana učitava značajno brže.

Saznajte više o keširanju koda

Keširanje objekata

Boost koristi keširanje objekata, primarno kako bi keširao odgovore iz baze koje Vaš sajt koristi.

Saznajte više o keširanju objekata

Garantovan povrat novca! Za svaku kupovinu hosting paketa važi polisa povrata novca do 30 dana. Ne važi kod kupovine domena i usluga spoljnih dobavljača.