Prijavljivanje

Pokrenite e-prodavnicu - lako i jednostavno kod Loopie

Naš hosting Vam pruža sve što je potrebno za pokretanje online prodavnice. Nekoliko fleksibilnih e-commerce rešenja se već nalazi u našim hosting paketima.

Pokrenite online prodavnicu

Pokrenite e-prodavnicu - izaberite neko od rešenja

Loopia hosting paket Vam pruža mogućnost da napravite svoju e-prodavnicu. Odaberite neko od ecommerce rešenja i pokrenite ih uz samo par klikova.

Odaberite neku od dostupnih tema

Za sve alate u našoj ponudi postoji veliki broj tema od kojih možete odabrati baš onu koja Vam odgovara po izgledu i funkcijama.

Nekoliko opcija plaćanja

Odaberite neke od različitih modula za plaćanje kao što su PayPal, plaćanje pouzećem i drugo. Ova rešenja omogućavaju integraciju sa sistemima naplate dostupnim u našim bankama.

Upravljajte prodavnicom direktno iz pregledača

Sva ecommerce rešenja su prilagođena prikazu na različitim uređajima, tako da možete upravljati svojom e-prodavnicom bez obzira na to gde se nalazite ili koji uređaj koristite.

Opcije dostave

Opredelite se hoćete li troškove dostave naplaćivati po težini, broju proizvoda ili koristiti fiksnu cenu dostave.

Tu smo da Vam pomognemo

Potrebna Vam je pomoć? Naša podrška Vam stoji na raspolaganju. Opširnije »

Još mogućnosti...

Naravno, takođe možete instalirati i druga popularna rešenja kao što su Magento, Prestashop i osCommerce. Ukoliko želite da sami napravite svoju e-prodavnicu, sve fajlove možete otpremiti putem FTP-a na Vaš hosting nalog. Molimo pročitajte tehničku specifikaciju i sve dostupne opcije.

Garantovan povrat novca! Za svaku kupovinu hosting paketa važi polisa povrata novca do 30 dana. Ne važi kod kupovine domena i usluga spoljnih dobavljača.