WordPress – jednim klikom do sajta ili bloga

  • Preko 60 miliona WordPress korisnika
  • Upravljajte sajtom kada i odakle želite
  • Odaberite neke od hiljada tema i dodataka
Naručite hosting
 
WordPress je sastavni deo svih naših paketa

WordPress - najpopularniji sistem za objavljivanje sadržaja

WordPress je, bez sumnje, najpopularniji alat za objavljivanje sadržaja na svetu i koriste ga kako pojedinci tako i firme. Uz pomoć raznih WordPress alata i funkcija, možete napraviti sve, od jednostavnih strana i blogova, do složenih portala i korporativnih sajtova.

"Meni je važno da imam vremena za kreativnost. Loopia i WordPress mi pomažu da jednostavno objavim svoju kreativnost online!"
- Irini Dougias Andersson, yogansa.se

 

Neke od mogućnosti koje WordPress pruža

  • Hiljade gotovih tema
  • Sajt prilagođen mobilnim uređajima
  • Mnoštvo dodataka koji unapređuju sajt
  • Neograničen broj strana
  • Jedinstveni dizajn sa HTML/CSS
  • Dostupan na više jezika
 

Izaberite izgled/temu

Možete odabrati neku od hiljada tema za Vaš WordPress sajt, a mnoge su prilagođene za prikaz na raznim uređajima. Ukoliko znate CSS, možete prilagoditi temu svojim potrebama.

Instalirajte dodatne funkcionalnosti

Ukoliko Vam nedostaje neka od funkcija u WordPress-u, verovatni postoji dodatak koji će to rešiti. Vodite računa da dodatke preuzimate samo od pouzdanih izvora, kao wordpress.org/plugins.

Ažuriranje direktno iz browser-a/mobilnog

Upravljajte svojim sajtom iz browser-a prijavljujući se na svoj kontrol panel. Postoje i aplikacije za mobilne platforme, koje omogućavaju upravljanje sajtovima sa mobilnih uređaja.

Pokrenite svoj WordPress sajt

Za brži početak rada, napravili smo WordPress školu (za sada na Švedskom) sa savetima kako upravljati WordPress sajtom. Savete dajemo i putem Facebook i Twitter profila.

 

"WordPress je jednostavan i lak za korišćenje, a zahvaljujući Loopii i njihovoj tehničkoj podršci, ne bojim se da isprobavam, uvek su od pomoći ukoliko slučajno napravim neku grešku. Fantastično!"
- Ida Rosén, flowsthlm.com

 

Odaberite neku od profesionalnih WordPress tema

Napravite svoj WordPress sajt koristeći neku od dostupnih gotovih tema. Posetite wordpress.org/themes kako biste odabrali besplatnu temu, a par primera možete videti ispod.

 
 
 
 
 
 
 

Pokrenite svoju e-prodavnicu uz WooCommerce

WooCommerce je najpopularnije rešenje za e-prodavnicu i omogućava Vam da brzo i jednostavno pokrenete online prodaju u okviru Vašeg WordPress sajta. WooCommerce detaljno »

 

Napravite sajt pomoću WordPress-a sada

Pokrenite svoj WordPress sajt za samo par minuta, prijavljujući se u svoj hosting nalog. Zatim instalirajte WordPress pomoću samo jednog klika - potpuno besplatno.

Niste naš korisnik? Pročitajte više i naručite jedan od naših hosting paketa koji najbolje odgovara Vašim potrebama.

Naručite hosting Saznajte više o hosting uslugama