Prijavljivanje

Pokrenite sajt i email uz Loopia Starter!

Napravite do 10 email adresa i pokrenite svoj sajt u Loopia Sitebuilderu - sve ovo sadrži Loopia Starter

Već od 299 RSD RSD/mes

Naručite Starter Probajte Sitebuilder besplatno

Sve što Vam je potrebno za sajt i email

Loopia Starter sadrži email, kao i sajt koji možete napraviti sami koristeći Loopia Sitebuilder, a zatim objaviti na Vašem domenu.

Odaberite neki od šablona koji su prilagođeni prikazu na mobilnim uređajima i napravite sajt Vaše firme kako bi Vaše proizvode i usluge kupci lako pronašli na internetu. Vaš sajt je zaštićen SSL/TLS sertifikatom, koji dolazi besplatno uz paket.

Napravite email adrese koje su Vam potrebne

Starter paket sadrži do 10 email adresa i puno prostora za email Vaše firme, tako da i Vi, a i Vaši zaposleni možete koristiti posebne email naloge.

Koristeći email adrese kao što su info@nazivfirme.rs i ime.prezime@nazivfirme.rs ostavljate profesionalan utisak kod klijenata i kupaca.

Koji Vam paket najviše odgovara?

Do sajta u samo 3 jednostavna koraka

1

Odaberite šablon

Izaberite neki od profesionalno dizajniranih šablona za sajt.

2

Dodajte tekst i slike

Prevuci i pusti model rada za unos slika, tekstova i dr.

3

Objavite Vaš sajt

Objavite svoj sajt u samo nekoliko klikova mišem.

Prevuci i pusti alati

Kada odaberete neki od šablona, možete lako napraviti sajt koristeći prevuci i pusti model rada za kreiranje sadržaja na sajtu, kao npr:

  • Slike
  • Tekst
  • Video
  • Formular
  • Linkovi ka društvenim mrežama
Probajte besplatno

Prilagođeno svim uređajima

Loopia Sitebuilder sadrži mnoštvo šablona koji se automatski prilagođavaju uređaju na kome se prikazuju, bilo da je to mobilni telefon, tablet ili računar.

SSL/TLS https uključen

Naravno, veza sa Vašim sajtom je automatski zaštićena SSL/TLS sertifikatom (Let's Encrypt), koji se potpuno besplatno aktivira čim objavite sajt napravljen u Loopia Sitebuilder-u.

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas

Pokrenite e-prodavnicu

Ukoliko želite da pokrenete online prodaju, možete lako nadograditi Sitebuilder Small koji se nalazi u Starter paketu na Loopia Sitebuilder Large + web prodavnica. Ovaj napredni paket sadrži sve što je potrebno za e-prodavnicu.

Više o Sitebuilder Large + web prodavnica

Šaljite biltene klijentima i povećajte prodaju

Starter paket sadrži i newsletter servis koji Vam pruža mogućnost da lako kreirate i šaljete biltene klijentima i kupcima kako biste pospešili prodaju ili se bolje povezali sa njima.

Više o newsletter alatu