SSL sertifikat kod Loopie

- bolja bezbednost za Vaše posetioce

  • Zaštićeni saobraćaj između Vašeg sajta i računara posetilaca
  • Veće poverenje posetilaca Vašeg sajta uz https
  • Bolje rangiranje u Google rezultatima pretrage
Prijavite se i naručite SSL
 

Šta je SSL?

Secure Socket Layer (SSL) se koristi za šifriranje (enkripciju) saobraćaja između sajta koji se nalazi na web serveru i računara korisnika. Šifriranjem saobraćaja onemogućava se neovlašćenim osobama presretanje podataka koji se razmenjuju između sajta i posetioca. Ova tehnika se često koristi za zaštitu lozinki prilikom prijava na sajt (WordPress na primer) ili prilikom plaćanja u online prodavnicama kada se od strane posetioca šalju lične i informacije o platnim karticama ka serveru.

Kako da znam da sajt koristi SSL?

Ukoliko ispred naziva domena stoji https:// umesto http:// u polju za adresu, veza je šifrirana. Ikona katanca je često prikazana u polju za adresu kako bi prikazala sigurnu i šifriranu vezu.

Koje SSL sertifikate Loopia nudi?

U ponudi su dva SSL sertifikata koja se registruju i obnavljaju godišnje ili na više godina (jeftiniji su ukoliko se registruju na duži period). Ukoliko već posedujete sertifikat, možete ga lako dodati iz Loopia kontrol panela prema ovom uputstvu.

Obratite pažnju da domen(i) za koje želite da omogućite SSL moraju biti u Loopia nalogu.

Bezbedan i siguran sajt

SSL sertifikati su potpisani i omogućuju posetiocima da potvrde identitet Vašeg sajta klikom na ikonu katanca u polju za adresu pregledača.

Pretvorite posetioce u klijente

Posedovanje SSL sertifikata demostrira da Vam je bitna bezbednost posetilaca i klijenata, što uvećava šanse za prodaju proizvoda.

Sigurnije za posetioce sajta

SSL sertifikat obezbeđuje komunikaciju između Vašeg sajta i posetilaca i sprečava pregled i izmenu podataka koji se razmenjuju.

Bezbedan na Google-u

Google zahteva primenu SSL sertifikata kako bi sajt prikazao kao siguran i bezbedan za korisnike Google Chrome-a.

 

Pokrenite SSL kod Loopie

Kako bismo Vam pomogli da brzo i lako pokrenete SSL sertifikat i povećate sigurnost posetilaca sajta, spremili smo par uputstava u našoj bazi znanja:

Pročitajte više uputstava za SLL u našoj bazi znanja »

 
Prijavite se i naručite SSL