Prijavljivanje

SSL/TLS kod Loopie - zaštitite posetioce Vašeg sajta

Unapredite bezbednost posetilaca Vašeg sajta uz SSL/TLS sertifikat. Sajt će koristiti https protokol, a Google će ga bolje rangirati.

Prijavite se i naručite SSL/TLS

Šta je SSL/TLS?

Secure Socket Layer (SSL/TLS) se koristi za šifriranje (enkripciju) saobraćaja između sajta koji se nalazi na web serveru i računara korisnika. Šifriranjem saobraćaja onemogućava se neovlašćenim osobama presretanje podataka koji se razmenjuju između sajta i posetioca. Ova tehnika se često koristi za zaštitu lozinki prilikom prijava na sajt (WordPress na primer) ili prilikom plaćanja u online prodavnicama kada se od strane posetioca šalju lične i informacije o platnim karticama ka serveru.

Kako da znam da sajt koristi SSL/TLS?

Ukoliko ispred naziva domena stoji https:// umesto http:// u polju za adresu, veza je šifrirana. Ikona katanca je često prikazana u polju za adresu kako bi prikazala sigurnu i šifriranu vezu.

Koje SSL/TLS sertifikate Loopia nudi?

U ponudi su dva SSL/TLS sertifikata koji se registruju i obnavljaju godišnje ili na više godina (jeftiniji su ukoliko se registruju na duži period), kao i Let's Encrypt sertifikat koji je dostupan u svim našim paketima. Ukoliko već posedujete sertifikat, možete ga lako dodati iz Loopia kontrol panela prema ovom uputstvu.

Obratite pažnju da domen(i) za koje želite da omogućite SSL/TLS moraju biti u Loopia nalogu.

Bezbedan i siguran sajt

SSL/TLS sertifikati su potpisani i omogućuju posetiocima da potvrde identitet Vašeg sajta klikom na ikonu katanca u polju za adresu pregledača.

Sigurnije za posetioce sajta

SSL/TLS sertifikat obezbeđuje komunikaciju između Vašeg sajta i posetilaca i sprečava pregled i izmenu podataka koji se razmenjuju.

Bezbedan na Google-u

Google zahteva primenu SSL/TLS sertifikata kako bi sajt prikazao kao siguran i bezbedan za korisnike Google Chrome-a.

Pretvorite posetioce u klijente

Posedovanje SSL/TLS sertifikata demonstrira da Vam je bitna bezbednost posetilaca i klijenata, što uvećava šanse za prodaju proizvoda.

Pokrenite SSL/TLS kod Loopie

Kako bismo Vam pomogli da brzo i lako pokrenete SSL/TLS sertifikat i povećate sigurnost posetilaca sajta, spremili smo par uputstava u našoj bazi znanja:

Pročitajte više uputstava za SSL/TLS u našoj bazi znanja »

Prijavite se i naručite SSL/TLS