Prijavljivanje

Preselite sajt i email kod Loopie

Uz web hosting kod Loope, dobijate sve što Vam je potrebno da realizujete ideju online. Dostupna je podrška na srpskom jeziku.

Kako se preseliti kod Loopie

Kako prebaciti hosting kod Loopie

Procedura promene hostinga i selidbe sajta, e-maila i domena kod Loopie je jednostavna ukoliko pratite priloženo uputstvo. Ukoliko dođe do bilo kakvih problema, uvek možete kontaktirati našu tehničku podršku.

Započnite tako što ćete naručiti hosting paket koji Vam najviše odgovara. Odaberite "već imam domen" tokom procesa naručivanja i unesite svoj domen (adresu Vašeg trenutnog sajta bez prefiksa www). Imajte u vidu da ovo neće uticati na Vaš trenutni sajt jer neće doći do preusmeravanja saobraćaja tokom procesa naručivanja!

» Saznajte više o našim hosting paketima

Naručite hosting

Preselite WordPress sajt

Ukoliko imate WordPress sajt kod drugog hosting provajdera, možete ga lako preseliti kod Loopie.

» Kako da prebacite svoj WordPress sajt kod Loopie

HTML strana:

Ukoliko imate HTML sajt, jednostavno preuzmite kopiju Vašeg sajta sa naloga kod drugog provajdera (obično putem FTP aplikacije), a zatim taj sadržaj otpremite u Vaš Loopia nalog putem FTP-a.

Blog:

Ukoliko imate blog kod drugog provajdera (npr. WordPress.com, Blogger itd), lako ga možete preseliti kod Loopie.

Baza podataka:

Ukoliko imate MySQL bazu kod trenutnog provajdera (npr. WordPress sajt koji pokreće baza), možete je preseliti kod nas koristeći MySQL workbench program.

Možete takođe tražiti kopiju baze od trenutnog provajera, a zatim je uvezete u Loopia nalog direktno kroz phpMyAdmin u Loopia kontrol panelu.

Kada je prebacivanje sajta završeno, potrebno je da se uverite da sve radi kako treba pre nego što preusmerite posetioce na Vaš sajt kod Loopie. Unesite http://vasdomen.com.loopiadns.com (naravno, zamenite vasdomen.com stvarnim domenom koji koristite) u pregledač i proverite da li sve radi kako treba.

Imajte u vidu da sistemi kao što su WordPress i Joomla zahtevaju manje izmene na sajtu kako bi sve radilo tokom testiranja. Ove izmene je potrebno ukloniti pre nego što saobraćaj usmerite ka Loopii.

Dodavanje Vaše trenutne email adrese u Loopia nalog i prebacivanje svih prethodnih email poruka je takođe jednostavno.

Kada Vaš sajt krene da radi normalno i kreirali ste sve email naloge, vreme je da preusmerite posetioce Vašeg sajta ka Loopii. Ukoliko niste sigurni koja podešavanja domena treba dodati ili izmeniti, molimo kontaktirajte našu tehničku podršku.

Kada se uverite da je sve preseljeno i da sve radi kako treba, vreme je da otkažete pretplatu kod trenutnog hosting provajdera.

Garantovan povrat novca!

Za svaku kupovinu važi polisa vraćanja uplaćenih sredstava nakon 30 dana. Ukoliko niste zadovoljni, možete dobiti svoj novac nazad.

Naručite hosting

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas