Prijavljivanje

Izolovano okruženje, dodeljeni resursi i puna sloboda sa LoopiaVPS-om

  • Izolovano okruženje – nema uticaja drugih korisnika
  • Dodeljeni resursi – svi resursi su samo Vaši
  • Puna sloboda – instalirajte i konfigurišite server kako želite

Naručite LoopiaVPS

VPS = Vaš sopstveni server

Sa VPS-om ne delite resurse sa drugim klijentima kao što je slučaj kod web hostinga. Resursi servera koji zakupite su dodeljeni samo Vama. Pred toga, imate potpunu slobodu da podesite svoj server i instalirate softver i servise koje želite*.

LoopiaVPS
Memorija/RAM 2 GB
Prostor na disku 56 GB
Procesor 2 jezgra
Mesečni protok 1 000 GB
Sopstvena IP-adresa (IPv4)
Sopstvena IP-adresa (IPv6)
Konzola
SSH
Operativni sistem Ubuntu, Debian
SLA
Cena bez PDV-a 2699 RSD / mesečno
Naručite

Potpuna sloboda

Sa LoopiaVPS-om možete da konfigurišete Vaš server onako kako želite. Možete da izaberete neki od brojnih Linux-operativnih sistema, i besplatna je instalacija softvera i komponenti koje želite, sve dok su u skladu sa našim uslovima korišćenja.

Konzola ili SSH

Imate punu kontrolu nad Vašim VPS-om, ili preko konzole iz Loopia kontrol panela ili preko SSH. Sa konzolom imate pristup VPS-u kao da sedite ispred servera.

Resursi su samo Vaši

Za razliku od hosting paketa gde su samo delovi resursa servera dodeljeni Vama, kod VPS-a hard disk, RAM i CPU ne delite sa ostalim korisnicima. Niste pogođeni opterećenjem resursa ili neefikasnim kodom drugih korisnika.

SLA = Sigurnost

LoopiaVPS je premium servis sa najvećim prioritetom. Vaš VPS se neprekidno nadzire sa automatskim alarmima tehničarima u slučaju vanrednog stanja. Pročitajte SLA za LoopiaVPS

Sopstvene IP adrese

LoopiaVPS ima podršku za IPv4-adrese i IPv6-adrese. To Vam omogućava na primer da imate svoj SSL/TLS sertifikat.

Garantovan povrat novca!

Za svaku kupovinu VPS-a važi polisa vraćanja uplaćenih sredstava nakon 30dana. Ukoliko niste zadovoljni, možete dobiti svoj novac nazad. Ne važi kod kupovine domena i usluga spoljnih dobavljača.

Naručite VPS