Prijavljivanje

Napravite svoj sajt kod Loopie - brzo i jednostavno

  • Više profesionalnih alata za izradu
  • Započnite jednostavno jednim klikom
  • Sastavni deo svih naših paketa
Naručite hosting sa sajtom

Pokrenite svoj sajt - odaberite neki od alata za kreiranje

Kao Loopia hosting klijent, dobijate sve što Vam je potrebno da kreirate i upravljate svojim sajtom, bilo da to radite prvi put ili ste iskusni korisnik. Sada je sve ovo dostupno za samo 234 RSD / mesečno (292RSD / mesečno)

Hosting paketi od 234 RSD/mes! (redovna cena 292 RSD/mes)

* Popust važi samo za prvu godinu naručenog hostinga. Nakon isteka ovog perioda, primenjuju se redovne cene. Popust se ne odnosi na cenu aktivacije paketa.

Izaberite dizajn iz mnoštva tema

Alati koje Vam nudimo sadrže mnoštvo različito dizajniranih tema od kojih možete odabrati baš onakvu kakvu želite za svoj sajt.

Prilagođeno različitim uređajima

Sajt koji kreirate je prilagođen prikazu na desktop, tablet ili mobilnom uređaju. Uz WordPress možete izmene raditi i na svom mobilnom telefonu.

"Loopia servisi su uvek radili glatko, onako kako nam je potrebno, što nam je omogućilo da posvetimo više vremena i energije našem poslu."

- Pia Stolt, situationsthlm.se

Započnite uz samo nekoliko klikova

Odaberite bilo koji od alata za izradu sajtova koje Vam nudimo i instalirajte ih za samo par minuta koristeći naša detaljnja korak-po-korak uputstva.

Besplatna podrška je na raspolaganju

Naša tehnička podrška Vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati putem e-pošte, telefonom ili preko društvenih mreža. Više informacija o tehničkoj podršci

Garantovan povrat novca! Za svaku kupovinu hosting paketa važi polisa povrata novca do 30 dana. Ne važi kod kupovine domena i usluga spoljnih dobavljača.