Loopia Vam predstavlja

Novi partnerski program!

  • Sjajan control panel, potpuna kontrola klijentskih naloga
  • I do 25% popusta kod svake obnove
  • Sjajna tehnička podrška
Postanite distributer
 

Loopia Vam nudi najbolji partnerski program u hosting industriji. Tu smo da olakšamo svakodnevni rad web dizajnerima, agencijama i IT kompanijama još od 2003. godine.

Potpuna kontrola naloga

Kao Loopia partner, imate pristup jednom od najfleksibilnijih kontrol panela u hosting industriji. Jednostavna prijava, lak proces naručivanja, pun pristup nalozima Vaših klijenata, vraćanje rezervnih kopija, instalacija popularnih servisa jednim klikom, API za napredne opcije i još mnogo toga!

Tehnička podrška

Loopia tehnička podrška je spremna da Vam pomogne ukoliko nešto krene naopako ili ako imate dodatnih pitanja. Možete nas kontaktirati telefonom i e-mailom, radnim danima od 8-18 i subotom 10-14.

Popusti kod naručivanja

Kao Loopia partner ostvarujete i do 25% popusta na prodate usluge kod prve porudžbine. Sa 10 i više LoopiaDNS i hosting klijenata, dobijate 25% popusta kod svake obnove usluga.

Kako do popusta?

Predračun za prvu godinu pretplate, sa uračunatim popustom, se šalje direktno Vama. Sami kreirate cenu na računu koji izdajete krajnjem korisniku usluga. Dobijate pristup u Loopia distributerski kontrol panel za administraciju, i možete koristiti našu tehničku podršku putem telefona ili e-maila.

Vrhunska tehologija

Prilagođene usluge u sopstvenom okruženju, u potpunosti pod našom kontrolom, omogućavaju nam da isporučimo stabilne i sigurne usluge distributerima i klijentima. Dalji razvoj sistema se radi prema Vašim potrebama.

Zaradite sa Loopiom

Postoje različiti načini da zaradite ukoliko ste korisnik naših usluga, tj imate hosting i / ili domen registrovan kod nas. Pridružite se našoj distributerskoj mreži.

Postanite distributer
 

Zajedno smo izgradili veliku mrežu

Michael Wedin, Loopia AB

Ja sam, u ime Loopie, odgovoran za partnerski program još od 2005. godine. Tokom godina izgradili smo i sačuvali blizak poslovni odnos sa web agencijama širom Švedske, Norveške i Srbije, i to od onih najmanjih pa do lidera u web industriji. Kao naš partner, ne dobijate samo najbolju uslugu, već stvarate sebi nove poslovne prilike, gradite kontakte i pojednostavljujete svoj posao, bez ikakvih troškova ili prodajnih obaveza. Dobrodošli u pravo partnerstvo.

– Michael Wedin, Channel Account Manager, Loopia AB

Za sva pitanja nam se možete obratiti na mail distributeri@loopia.rs ili na telefon 018 526-408.


Utisci naših partnera

Nina Moller, oddkommunikation.se"Podrška, neverovatno brza i prijatna. Kontrol panel tako zgodan za upravljanje, kao ni kod jedne druge hosting kompanije."
- Nina Möller, oddkommunikation.se, Växjö

Robert Dahlberg, mgns.se"Kao distributer Loopia usluga imam podršku sjajnih ljudi iza sebe koji su tu da mi pomognu oko svega. Pouzdanost i podrška su prosto sjajni."
- Robert Dahlberg, mgns.se, Tanumshede

 

Česta pitanja i odgovori

1. Da li pravite backup podataka? 2. Kako se realizuje popust? 3. Da li se plaća status distributera? 4. Imam klijente koji su već kod Loopie. Da li se i oni računaju kao moji klijenti? 5. Kome stižu računi, meni ili klijentu? 6. Da li mogu ja da formiram cenu prema klijentu? 7. Kada ostvarujem pravo na popuste kod obnove usluga?
 

Sa nama vredite više

Kao distributer Loopia usluga, imate dodatne povoljnosti. Između ostalog, dobijate jednokratno 25% popusta za svaki hosting paket koji naručite za svog klijenta. Sa 10 ili više klijenata u svom distributerskom nalogu, ostvarujete pravo na popust kod svake obnove hosting paketa svojih klijenata.

Postanite distributer
 

Popusti za distributere

Proizvod Popust za distibutere
(0-9 klijenata*)
Popust za Partnere
(10 ili više klijenata*)
Prva godina Obnova Prva godina Obnova
Domen 1% - 1% -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-mail 25% - 25% 25%
Hosting 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Loopia Website Builder 10% - 10% -
SSL 10% - 10% -
Zaštita domena 10% - 10% -

* Računaju se svi aktivni LoopiaDNS i hosting korisnici sa plaćenim računima

Postanite distributer
Otkazivaje distributerskog naloga

Linkovi