Zaradite sa Loopiom

Zaradite sa Loopiom

Loopia je počela sa radom 1999. godine u Švedskoj. Danas smo najveća i najpopularnija švedska web hosting kompanija. U Srbiji poslujemo od 2003. godine i svrstali smo se u sam vrh. Mi smatramo da naši distributeri čine veoma važan deo naše poslovne strategije i da u mnogome doprinose našem daljem uspehu.

Postoje različiti načini da zaradite ukoliko ste korisnik naše usluge hostinga- ili domena. Ovde možete pročitati o svim partnerskim programima koje nudimo.

Postanite distributer

Mogućnosti

Kao distributer Loopia usluga, imate dodatne povoljnosti. Između ostalog, dobijate 50% popusta za svaki hosting paket koji naručite za svog klijenta.

Predračun za prvu godinu pretplate, sa uračunatim popustom se šalje direktno Vama.Tako da sami kreirate cenu na računu koji izdajete krajnjem korisniku usluga. Dobijate pristup u Loopia distributerski kontrol panel za administraciju. Osim toga možete da koristite našu tehničku podršku putem telefona ili e-maila.

Distributerski kontrol panel

U našem distributerskom kontrol panelu je moguće da veoma jednostavno administrirate sve korisničke naloge klijenata koje ste doveli kod nas. Takođe, možete naručivati nove usluge vršiti uvid u svoje račune.

Distributerski kontrol panel pruža jednostavan pregled kupaca koje ste generisali. Možete vršiti izmene svojih kontakt podataka i jednostavno pristupiti u naloge kupaca.

Linkovi