Prijavljivanje

Najbolji partnerski program!

Kao Loopia partner, imate mogućnost kontrole svih klijentskih naloga na jednom mestu.

Postanite distributer

Nina Moller, oddkommunikation.se

"Podrška, neverovatno brza i prijatna. Kontrol panel tako zgodan za upravljanje, kao ni kod jedne druge hosting kompanije."

- Nina Möller, oddkommunikation.se, Växjö

Potpuna kontrola naloga

Kao Loopia partner, imate pristup jednom od najfleksibilnijih kontrol panela u hosting industriji. Jednostavna prijava, lak proces naručivanja, pun pristup nalozima Vaših klijenata, vraćanje rezervnih kopija, instalacija popularnih servisa jednim klikom, API za napredne opcije i još mnogo toga!

Nagrađivana podrška

Loopia tehnička podrška je spremna da Vam pomogne ukoliko nešto krene naopako ili ako imate dodatnih pitanja. Možete nas kontaktirati telefonom i e-mailom, radnim danima od 8-18 i subotom 10-14.

Održiva tehnologija

Prilagođene usluge u sopstvenom okruženju, u potpunosti pod našom kontrolom, omogućavaju nam da isporučimo stabilne i sigurne usluge distributerima i klijentima. Dalji razvoj sistema se radi prema Vašim potrebama, a sve naše sisteme pokreću obnovljivi izvori energije.

Popusti kod naručivanja

Kao Loopia partner ostvarujete i do 25% popusta na prodate usluge kod prve porudžbine. Sa 10 i više LoopiaDNS i hosting klijenata, dobijate 25% popusta kod svake obnove usluga.

Zaradite sa Loopiom

Postoje različiti načini da zaradite ukoliko ste korisnik naših usluga, tj imate hosting i / ili domen registrovan kod nas. Pridružite se našoj distributerskoj mreži.

Robert Dahlberg, mgns.se

"Kao distributer Loopia usluga imam podršku sjajnih ljudi iza sebe koji su tu da mi pomognu oko svega. Pouzdanost i podrška su prosto sjajni."

- Robert Dahlberg, mgns.se, Tanumshede

Zajedno smo izgradili veliku mrežu

Od 2005. godine izgradili smo i sačuvali blizak poslovni odnos sa web agencijama širom Švedske, Norveške i Srbije, i to od onih najmanjih pa do lidera u web industriji. Kao naš partner, ne dobijate samo najbolju uslugu, već stvarate sebi nove poslovne prilike, gradite kontakte i pojednostavljujete svoj posao, bez ikakvih troškova ili prodajnih obaveza. Dobrodošli u pravo partnerstvo.

Za sva pitanja pošaljite poruku na distributeri@loopia.rs ili pozovite 018 526-408.

Česta pitanja i odgovori

Da, backup se kreira svakih sat vremena i kao distributer možete vrlo jednostavno vratiti prethodne verzije ukoliko je potrebno.

Kada poručite Loopia usluge iz distributerskog kontrol panela, račun sa uračunatim popustom dobijate na unetu e-mail adresu, a klijentu fakturišete regularnu cenu usluga.

Ne, učešće u distributerskom programu se ne naplaćuje. Potrebno je samo da imate registrovano pravno lice.

Da, možete povezati svoj distributerski nalog sa nalozima starih klijenata u distributerskoj zoni i dobiti pun pristup njihovim nalozima na isti način kao kod dodavanja novih klijenata.

Kada izvršite porudžbinu i dodate novog klijenta, prvi račun sa uračunatim popustom će stići na Vašu adresu. Ukoliko imate 10 ili više klijenata i ostvarite pravo na popust i kod obnove usluga, sve buduće račune klijenata ćete takođe dobijati Vi (sa uračunatim popustom).

Da, pošto računi sa popustom stižu na Vašu adresu, a Vi fakturišete klijentu, možete dodati i druge administrativne troškove ili Vaše dodatne usluge.

Potrebno je da u Vaš distributerski nalog ima 10 ili više LoopiaDNS ili hosting korisnika sa plaćenim računima, kako biste ostvarili pravo na popust koji važi kod svake obnove usluga kod Loopie. Ukoliko imate manje od 10 klijenata, ostvarujete pravo na 25% popusta kod prve porudžbine, ali ne i kod obnove usluga od strane Vaših klijenata.

Koje su prednosti partnerstva?

Kao distributer Loopia usluga, imate dodatne povoljnosti. Između ostalog, dobijate jednokratno 25% popusta za svaki hosting paket koji naručite za svog klijenta. Sa 10 ili više klijenata u svom distributerskom nalogu, ostvarujete pravo na popust kod svake obnove hosting paketa svojih klijenata.

Postanite distributer

Popusti za partnere kod Loopie

Popust za partnere
(0-9 klijenata*)
Popust za partnere
(10 ili više klijenata*)
Proizvod Prva godina Obnova Prva godina Obnova
Domen 1% - 1% -
LoopiaDNS 25% - 25% 25%
E-mail 25% - 25% 25%
Hosting 25% - 25% 25%
VPS 25% - 25% 25%
Loopia Starter 25% - 25% 25%
Loopia Sitebuilder 10% - 10% -
SSL/TLS 10% - 10% -
Zaštita domena 10% - 10% -

* Računaju se svi aktivni LoopiaDNS i hosting korisnici sa plaćenim računima

Postanite distributer