Prijavljivanje

Joomla - rešenje za vrlo fleksibilan sajt

Sajt koji je lako pokrenuti, a opet dovoljno fleksibilan za sve Vaše potrebe. Mnoštvo dodataka za različite namene. Dostupno u svim našim paketima.

Naručite hosting i Joomla

Vaš sajt nikada neće prerasti Joomla sistem

Joomla je veoma populan alat za izradu sajtova i gotovo neprevaziđen zbog svih dodataka koje možete da instalirate. Joomla se koristi širom sveta, od pojedinaca i malih klubova do velikih korporativnih sajtova. Sa našim One Click Installer-om možete bez dodatnih troškova da brzo i lako instalirate Joomla na Vašem hosting nalogu.

Joomla se sastoji od dva dela: administrativnog dela, gde vršite izradu i izmene na sajtu, kao i javnog dela koji je vidljiv posetiocima Vašeg sajta.

Odaberite izgled/dizajn

Postoji na hiljade šablona na Internetu koje možete preuzeti i instalirati na Vašem sajtu. Možete sa lakoćom menjati instalirane šablone, a ukoliko poznajete rad sa CSS-om, možete prilagoditi šablon baš kako želite.

Ažuriraj direktno iz browsera

Ukoliko izaberete Loopiu za Vašeg dobavljača hosting usluga, moći ćete da otvorite e-mail, blog ili web prodavnicu samo jednim klikom.

Instalirajte dodatne funkcionalnosti

Pored šablona postoji i na hiljade dodataka koje možete preuzeti sa Interneta i instalirati. Postoje dodaci za foto galerije, upravljanje dokumentima, biltene, kalendare, upravljanje banerima, forume, integraciju sa socijalnim mrežama i još mnogo toga.

Loopia podrška je tu da Vam pomogne

Ukoliko Vam je potrebna pomoć, naša podrška je spremna da odgovori na sva pitanja putem telefona, emaila i društvenih mreža.

Kontaktirajte nas