Joomla - jednim Loopia klikom do sajta

Sistem za upravljanje sadržajem Joomla je postao veoma populan alat za izradu sajtova, jer je relativno lak za početnike, ali i gotovo neprevaziđen zbog svih dodataka koje možete da instalirate. Joomla se koristi širom sveta, od pojedinaca i malih klubova do velikih korporativnih sajtova. Sa našim One Click Installer-om možete bez dodatnih troškova da brzo i lako instalirate Joomla na Vašem hosting nalogu.

Joomla se sastoji od dva dela: administrativnog dela, gde vršite izradu i izmene na sajtu, kao i javnog dela koji je vidljiv posetiocima Vašeg sajta.

Naručite hosting

Ažuriraj direktno iz browsera

Sa Joomla možete upravljati sajtom direktno iz bilo kog browsera prijavljivanjem u administrativni deo. Menjate strukturu stranice i sadržaj izmenom teksta, dodavanjem slika i drugim izmenama sa bilo kojeg računara.

Odaberite izgled/dizajn

Postoji na hiljade šablona na Internetu koje možete preuzeti i instalirati na Vašem sajtu. Možete sa lakoćom menjati instalirane šablone, a ukoliko poznajete rad sa CSS-om, možete prilagoditi šablon baš kako želite.

Instalirajte dodatne funkcionalnosti

Pored šablona postoji i na hiljade dodataka koje možete preuzeti sa Interneta i instalirati. Postoje dodaci za foto galerije, upravljanje dokumentima, biltene, kalendare, upravljanje banerima, forume, integraciju sa socijalnim mrežama i još mnogo toga.

Pokrenite direktno Vaš sajt

Naručite hosting paket odmah i dobićete svoj sajt za svega par minuta.

Naručite hosting