Prijavljivanje

Joomla - jednim Loopia klikom do sajta

Naručite hosting i JoomlaSastavni deo
naših paketa

Vaš sajt nikada neće prerasti Joomla sistem

Sistem za upravljanje sadržajem Joomla je postao veoma populan alat za izradu sajtova, jer je relativno lak za početnike, ali i gotovo neprevaziđen zbog svih dodataka koje možete da instalirate. Joomla se koristi širom sveta, od pojedinaca i malih klubova do velikih korporativnih sajtova. Sa našim One Click Installer-om možete bez dodatnih troškova da brzo i lako instalirate Joomla na Vašem hosting nalogu.

Joomla se sastoji od dva dela: administrativnog dela, gde vršite izradu i izmene na sajtu, kao i javnog dela koji je vidljiv posetiocima Vašeg sajta.

Odaberite izgled/dizajn

Postoji na hiljade šablona na Internetu koje možete preuzeti i instalirati na Vašem sajtu. Možete sa lakoćom menjati instalirane šablone, a ukoliko poznajete rad sa CSS-om, možete prilagoditi šablon baš kako želite.

Ažuriraj direktno iz browsera

Sa Joomla možete upravljati sajtom direktno iz bilo kog browsera prijavljivanjem u administrativni deo. Menjate strukturu stranice i sadržaj izmenom teksta, dodavanjem slika i drugim izmenama sa bilo kojeg računara.

Garantovan povrat novca! Za svaku kupovinu hosting paketa važi polisa povrata novca do 30 dana. Ne važi kod kupovine domena i usluga spoljnih dobavljača.

Instalirajte dodatne funkcionalnosti

Pored šablona postoji i na hiljade dodataka koje možete preuzeti sa Interneta i instalirati. Postoje dodaci za foto galerije, upravljanje dokumentima, biltene, kalendare, upravljanje banerima, forume, integraciju sa socijalnim mrežama i još mnogo toga.

Pokrenite direktno Vaš sajt

Naručite hosting paket odmah i dobićete svoj sajt za svega par minuta.

Naručite hosting i Joomla