Prijavljivanje

MediaWiki - Vaš wiki jednim klikom

Dozvolite posetiocima da dodaju i menjaju sadržaj Vaše web strane. MediaWiki rešenje koristi, na primer, i Wikipedia. Dostupno je u svim našim paketima.

Naručite hosting i MediaWiki

Šta je MediaWiki?

Wiki je rešenje koje posetiocima omogućava da brzo i lako dodaju i menjaju sadržaj web strane preko browsera. Promene su vidljive odmah bez provere.

Naravno, možte zaključati wiki tako da ga samo odredjeni posetioci mogu menjati i videti. Na ovaj način wiki može biti odličan dodatak za intranet ili projekat.

Pominjanje reči wiki mnoge asocira na najpoznatiji wiki pod nazivom Wikipedia. Sistem u pozadini Wikipedije je MediaWiki, upravo onaj sistem koji možete jednim klikom instalirati iz Vašeg korisničkog naloga.

Posetioci mogu dodavati i menjati sadržaj

Kod otvorenog koda posetioci sami kreiraju korisnika, a zatim dodaju i menjaju sadržaj, kao što je to slučaj sa MediaWiki. Stoga, posetioci su ti koji su zaslužni da sajt bude ono što jeste. Osnovna karakteristika je kontrola verzija, gde nakon izmene uvek postoji ranija verzija. Ovo omogućava da se nepoželjne izmene ili greške odmah isprave.

Izmenite izgled pomoću šablona

Postoji mnoštvo šablona za MediaWiki koje možete preuzeti sa Interneta. Ukoliko poznajete CSS i HTML možete prilagoditi izgled kako Vama odgovara. Na primer, naša MediaWiki baza znanja je prilagođena i redizajnirana da odgovara našem sajtu.

Pokrenite Vaš wiki

Naručite hosting paket sada i pokrenite svoju wiki stranu za nekoliko minuta.

Naručite hosting i MediaWiki