Prijavljivanje

Više poseta i bolje Google rangiranje uz LoopiaSEO

Unapredite poziciju u Google pretragama uz jednostavne savete i uputstva kroz LoopiaSEO. Dostupni su Vam dnevni izveštaji o pozicioniranju sajta, a imate i uvid u online konkurenciju uz detaljnu statistiku.

Već od 1399 RSD/mes

Pokrenite LoopiaSEO

Koliko je danas vidljiv Vaš sajt?

Uradite besplatnu analizu internet strane i pogledajte koliko je sajt vidljiv u rezultatima pretrage na pretraživačima kao što su Google i Bing.

Jednostavna optimizacija Vašeg sajta

Većina kupaca na internetu započinje kupovinu pretragom - zato je važno da u Google rezultatima imate što bolju poziciju, kako bi Vaš sajt pronašlo što više ljudi. LoopiaSEO je jedan od najjednostavnijih alata za optimizaciju za pretraživače (SEO) koji će Vam pomoći da poboljšate poziciju u rezultatima pretrage. LoopiaSEO pruža:

  • Korak po korak vodič kako da napredujete na Google ili Bing pretragama.
  • Konkretna uputstva za WordPress i Loopia Sitebuilder sajtove.
  • Predloge i preporuke za stalno unapređenje.
  • Jasne izveštaje koji Vam ukazuju na mogućnosti poboljšanja.
  • Detaljnu statistiku o konkurenciji, tako da možete ostati korak ispred.

Prijavite se i pokrenite LoopiaSEO

Kako LoopiaSEO pomaže da poboljšate vidljivost sajta na internetu

1

Pregled i analiza

LoopiaSEO pregleda i analizira Vašu internet stranu i daje detaljne predloge za poboljšanje vidljivosti na internetu.

2

Saveti i uputstva za unapređenje

Jasnim i jednostavnim savetima i uputstvima, LoopiaSEO pomaže da optimizujete svoj sajt za bolji rezultat u Google pretragama.

3

Praćenje napretka veb strane

Svakodnevni jasni i detaljni izveštaji Vam daju uvid u napredak Vaše strane i način na koji se ona razvija tokom vremena.

Preporuke za poboljšanje Vašeg sajta

LoopiaSEO Vam daje konkretne predloge za poboljšanje vidljivosti sajta u obliku liste zadataka. Svaka preporuka sadrži jednostavne opise i video vodiče, tako da možete samostalno izvršiti zadatak bez problema.

Budite ispred konkurencije

LoopiaSEO Vam pruža detaljnu statistiku o tome kako se Vaši konkurenti rangiraju prema ključnim rečima koje su bitne u Vašem poslu. Na ovaj način možete biti ispred svojih konkurenata i imate priliku da ih nadmašite u Google pretragama.

Prikaz Vaše kompanije u lokalnim pretragama

Preko trećine Google pretraga sadrži lokalnu reč kao što je grad. Uz LoopiaSEO možete lako pratiti napredak najrelevantnijih ključnih reči iz perspektive dve različite web lokacije, na primer za određeni grad ili celu Srbiju, ili za dve lokacije u blizini. Na ovaj način možete lako prilagoditi i optimizovati sadržaj svog sajta u skladu sa najčešćim lokalnim pretragama i time se bolje pozicionirati u neposrednom okruženju, a da pri tome sajt kompanije ostane dobro rangiran i za sve ostale lokacije.

Dnevna statistika u detaljnim izveštajima

Budite u toku sa rangiranjem Vašeg sajta na internetu uz detaljne statistike koje se svakodnevno ažuriraju. Izveštaji vam omogućavaju da lako pratite razvoj sajta i brzo reagujete kada se pojave mogućnosti za poboljšanje.

Potpuna kontrola iz lako dostupnog kontrol panela

Prikupite sve važne informacije o poboljšanom rangiranju Vašeg sajta pomoću LoopiaSEO alata. Na kontrolnoj tabli dobijate jasan pregled napretka sajta, zajedno sa preporučenim poboljšanjima i procenjenim vremenom za njihovu primenu.

Česta pitanja i odgovori o LoopiaSEO

Optimizacija za pretraživače (skraćeno SEO) se koristi za poboljšanje i optimizaciju sajtova kako bi se oni pojavili visoko među rezultatima pretrage na pretraživačima kao što su Google i Bing. Prikaz visoko u rezultatima pretrage olakšava sadašnjim i potencijalnim kupcima pronalaženje vaše veb strane kod pretrage proizvoda ili usluga. Što više posetilaca dođe na vašu veb stranu, veće su i šanse da ćete prodati robu ili usluge.

Svi sajtovi se moraju kontinuirano optimizovati kako bi poboljšali i / ili održali svoje rangiranje među rezultatima pretrage. Testirajte kako se Vaš sajt trenutno kotira na pretragama pomoću naše forme za besplatnu analizui videćete šta sve treba poboljšati. Onog trenutka kad smatrate da ste spremni da preduzmete dalje korake i poboljšate rang svog sajta, pokrenite LoopiaSEO i slobodno potražite pomoć na tom putu.

Apsolutno ne, ovaj alat Vas vodi korak po korak i pruža Vam sve informacije potrebne za optimizaciju Vaše veb strane.

Da bi se Vaš sajt popeo u rezultatima pretrage na Google-u, primenjuje se optimizacija za pretraživače. Ako niste sigurni šta je sve potrebno da uradite, LoopiaSEO je savršen alat za Vas. LoopiaSEO će Vas voditi kroz ceo proces preporuka i predloga za poboljšanje i pružiti Vam detaljne izveštaje o napretku Vašeg sajta kako biste lako mogli da pratite unapređenja. Dostupne su i detaljne statistike o tome kako Vaši konkurenti rade, tako da uvek možete biti korak ispred.

Visoka pozicija u rezultatima pretrage na npr. Google rezultatima se može postići preko noći, ali ako pratite uputstva i predloge za poboljšanja koje Vam pruža LoopiaSEO, svakako ćete povećati šanse da se ceo proces ubrza. Ipak, optimizacija za pretraživače je proces koji se ne završava i na kome je potrebno kontinuirano raditi kako bi se optimizovao i unapredio sajt i njegovi rezultati u pretragama.

Da li imate pitanja o LoopiaSEO?

Behöver du hjälp med LoopiaSEO finns vår prisbelönta support här för dig alla dagar om året via telefon, e-post, chatt och sociala medier.

Kontaktirajte nas