Prijavljivanje

Proširite vaš hosting paket

Na vaš postojeći hosting paket možete da dodate neku od dodatnih usluga. Sve dodatne usluge koje su prikazane ispod se mogu aktivirati iz Loopia Kontrol panela. Po aktiviranju, usluga je odmah dostupna.

Dodatne usluge

Ova lista prikazuje cene dodatnih usluga. Sve cene bez PDV-a. Ukoliko želite da vidite cene hosting paketa, kliknite ovde.

Dodatne usluge Cena
Dodatna MariaDB baza 500,00 RSD / godišnje
Dodatna MS SQL-baza 1.000,00 RSD / godišnje
Dodatni FTP nalog 500,00 RSD / godišnje
Dodatni prostor (1 GB) 239,00 RSD / godišnje
Dodatni protok (1 GB) 1,00 RSD / godišnje
Restore iz backup-a 0,00 RSD
Zaštita privatnosti WHOIS podataka za .RS domene 590,00 RSD / godišnje
Zaštita domena Privacy 1.090,00 RSD / godišnje
Zaštita domena Proxy 2.990,00 RSD / godišnje
Loopia Sitebuilder Small 0,00 RSD / mesečno
Loopia Website Builder Medium 899 RSD / mesečno
Loopia Website Builder Large 1699 RSD / mesečno
Loopia Website Builder web prodavnica 3499 RSD / mesečno
Slanje newsletter-a Od 0,00 RSD / mesečno
LoopiaVPS 2.699,00 RSD / mesečno
Let's Encrypt SSL/TLS Dostupno u Business paketu
Rapid SSL 2 390 RSD/god
Administrativni trošak 166,67 RSD

Slanje newsletter-a

Get a Newsletter je jednostavan i efikasan alat za distribuciju e-mailova i dostupan je u svim našim hosting paketima i LoopiaDNS-u. Ukoliko imate više kontakta ili šaljete više od predviđenog broja e-mail poruka, možete nadograditi servis tako da odgovara Vašim potrebama. Više informacija »

Dodatni FTP nalog

Ukoliko želite da nekom dozvolite da preko FTP naloga pristupi vašem sajtu, a da u isto vreme to onemogućite za određene delove vašeg naloga, možete da koristite dodatne FTP naloge. Pri dodavanju FTP naloga, određujete koji direktorijumi i poddirektorijumi mogu biti dostupni.

Dodatna MariaDB baza

Vaš hosting paket inicijalno uključuje do 25 ili 50 MariaDB baza, u zavisnosti od paketa. Ukoliko su Vaše potrebe veće, možete naručiti dodatne MariaDB baze.

Dodatni protok

Ukoliko Vam je potrebno više od standardnog mesečnog protoka, možete jednostavno naručiti dodatne GB protoka. Ukupni raspoloživi protok je podeljen između web prostora, e-maila i baze.

Dodatni prostor

Ukoliko Vam je potrebno više prostora od raspoloživog, možete jednostavno naručiti dodatne GB prostora. Ukupni raspoloživi prostor je podeljen između web prostora, e-mail i prostora za bazu.

Restore iz backup-a

Svakodnevni back-up za sve korisničke podatke je uključen u oba hosting paketa. Za pomoć u vraćanju sadržaja iz back-upa se možete obratiti našoj tehničkoj podršci. Vraćanje sadržaja iz back-upa je brzo, jednostavno i besplatno.

LoopiaPrePaid

Sa LoopiaPREPAID možete kupovati kredite koje kasnije možete iskoristiti za plaćanje svih računa. Na ovaj način možete naručiti domene i odmah ih registrovati bez čekanja na razduženje predračuna,a takođe ćete u velikoj meri smanjiti broj kreiranih predračuna.