Prijavljivanje

Loopia tehnička podrška

Unesite pojmove za pretragu

Najčešće postavljana pitanja

Ovde ćete naći najčešće postavljana pitanja i odgovore.

Ukoliko je domen registrovan kod nas, potrebno je da nam sadašnji vlasnik domena pošalje popunjen i potpisan formular sa napomenom ko će izvršiti uplatu za promenu vlasnika. Promena vlasnika se plaća po važećem cenovniku. Nakon evidentiranja uplate, pokreće se procedura za promenu vlasnika.

Ukoliko želite da se Vaš .RS domen obnavlja kod nas, potrebno je da nam pošaljete zahtev na mail registry@loopia.rs i da otkažete domen kod sadašnjeg registra.

Da bi mogli da šaljete e-mail poruke preko naših mail servera, potrebno je koristiti ispravnu SMTP-autentifikaciju i podesiti SMTP port na 587.

Da bi uradili restore podataka, konektujte se na vaš FTP nalog nekim od programa za FTP. Pozicionirajte se u direktorijum čiji sadržaj želite da vratite iz backup-a. Ukucajte .snapshot ili cd .snapshot i kliknite na Enter. Izlistaće se svi backup snapshot-ovi direktorijuma u kome se nalazite.

U Loopia kontrol panelu imate detaljan prikaz svih plaćenih računa i predračuna koje treba da uplatite.

U našem kontrol panelu možete sa lakoćom da dodajete nove i administrirate postojeće e-mail adrese.U kontrol panel se logujete sa loopia.rs sajta.

Pri naručivanju hosting paketa ili parking naloga možete da naručite više domena odjednom i da pritom izaberete koji će od domena biti glavni domen u nalogu. Kada jednom postanete naš korisnik, možete lako dodavati domene iz kontrol panela.

Da bi platili predračun karticom potrebno je da znate broj predračuna koji plaćate, naziv domena na koji se odnosi uplata (ili bilo kog domena iz naloga u kome je predračun), broj kartice, datum isticanja kartice i sigurnosni kod za karticu. Plaćanje se vrši sa stranice: www.loopia.rs/onlineplacanje/

Kada se prijavite koristeći FTP nalog, videćete listu sa domenima koji su vam na raspolaganju (ili sa identičnim imenom vašeg naloga, ako imate jedan domen). Izaberite željeni domen. Videćete direktorijum "public_html", u njega treba da usnimite Vašu prezentaciju.

Naši serveri su:
ns1.loopia.se
ns2.loopia.se
ns3.loopia.se
ns4.loopia.se

Najčešći formulari

Promena vlasnika hosting domen
Otkazivanje hosting domen
Strana sa svim formularima

Kontaktirajte nas

Tehnička podrška support@loopia.rs
Domeni registry@loopia.rs
Ekonomija info@loopia.rs
Besplatni pozivi 0800 111 120
Direktan link

Kontaktirajte nas

Naše kontakt informacije su date u tekstu ispod. Možete nas kontaktirati preko forme Brzi kontakt na dnu ove strane. Napominjemo da je forma Brzi kontakt dostupna i iz Loopia Kontrol panela, gde su vaši kontakt podaci već automatski popunjeni.

  Kontakt informacije
Adresa Loopia d.o.o.
Obrenovićeva 46, TPC Kalča C1/72,73
18000 Niš
Srbija
Radno vreme ponedeljak - petak: 08:00 - 18:00, subota 10:00 - 14:00
Besplatni pozivi 0800 111 120
Telefon +381 (0)18 526408
E-mail info@loopia.rs - opšte informacije
support@loopia.rs - tehnička podrška
registry@loopia.rs - registry
distributeri@loopia.rs - distributeri
abuse@loopia.rs - prijava zloupotreba
PIB 102959059
Matični broj 17503626

Brzi kontakt