Prijavljivanje

Potpuna kontrola nad Vašim domenima

Upravljajte svojim domenima na jednom mestu uz LoopiaDNS

LoopiaDNS ger dig möjlighet att själv hantera och administrera alla dina domännamn på ett ställe.

Iz Loopia kontrol panela se jednostavno podešava sve što Vam je potrebno na domenu, kao na primer prosleđivanje sajta ili emaila. Ukoliko ste iskusniji korisnik, imate punu kontrolu iz naprednog DNS editora. Ukoliko pogrešite, možete lako da se vratite na prethodno stanje našom vremenskom mašinom.

Ukoliko još uvek niste odlučili šta ćete sa domenom, možete da koristite naš besplatan LoopiaDomen nalog da parkirate svoje domene.

LoopiaDomen LoopiaDNS
Neograničen broj domena
Parking strana kojom možete da uštedite
Loopia tehnička podrška
Podešavanje DNS servera
WWW prosleđivanje
E-mail prosleđivanje
Napredna podešavanja
DNS-backup
DynDNS
LoopiaAPI
Slanje newsletter-a 125 adresa
625 e-mail/mes
Cena bez PDV-a 0 RSD 49 RSD / mesečno
Kreiraj nalog Naručite

Neograničen broj domena

Nema ograničenja u broju domena ili poddomena koje možete administrirati preko LoopiaDomen naloga. Možete da registrujete i administrirate koliko god domena želite.

Dinamički DNS

Korišćenjem našeg kontrol panela i / ili klijentskog softvera, možete dinamički da ažurirate vaša DNS podešavanja za domen. To znači da možete da koristite kućni server sa dinamičkom IP adresom.

WWW prosleđivanje

Koristeći WWW prosleđivanje možete povezati Vaš domen sa web sajtom kod Vašeg internet provajdera ili na Vašem privatnom serveru. Možete koristiti i dinamičko prosleđivanje.

DNS-backup

Našom vremenskom mašinom možete sami da vratite prethodna DNS podešavanja za domene direktno iz Loopia kontrol panela. Čuva se kompletna istorija Vaših DNS podešavanja, tako da ih lako možete vratiti.

E-mail prosleđivanje

Koristeći e-mail prosleđivanje, možete povezati e-mail adrese sa Vašeg domena sa e-mail servisom po izboru. Na primer, moguće je proslediti e-mail adrese kao što su name@domain.com na adresu name@myisp.com ili *@domain.com (sve dolazne e-mail poruke za domain.com) na name@myisp.com.

Slanje newsletter-a

Uvećajte svoju prodaju i povežite se bolje sa svojim klijentima putem newsletter servisa i marketinga preko e-maila. “Get a newsletter” je jednostavan i efikasan alat za e-mail distribuciju, a sadržan je u svim našim hosting paketima i LoopiaDNS. Više informacija »

Napredna podešavanja

Korišćenjem LoopiaDNS-a, možete vršiti napredna podešavanja kao što su podešavanje Vaših CNAME, A ili MX zapisa. Oni takođe mogu biti dinamički ažurirani.