Partneri i dobavljači

Mi aktivno sarađujemo sa nekoliko partnera i dobavljača.
Ispod su navedeni samo neki od njih.

Network Appliance

Network Appliance razvija file server sisteme koje mi koristimo u našim cluster smeštajnim rešenjima. Mnogi u IT industriji smatraju proizvode Network Appliance vodećim. Za više informacija o Network Appliance, posetite sajt: www.netapp.com.

IBM

IBM je klasični i dobro poznati provajder IT rešenja. IBM koristimo za naša disk based mass storage rešenja. Više informacija o IBM-u na sajtu: www.ibm.com.

Dell

Već dugi niz godina korstimo rack servere firme Dell. Proizvodi kompanije Dell su visokog kvaliteta i oni su uvek bili naš pouzdan partner. Za više informacija, posetite sajt: www.dell.com.

Cisco Systems

Koristimo nekoliko vrsta Cisco Systems proizvoda u našem data centru. Cisco Systems je vodeći provajder napredne mrežne opreme, kao što su ruteri i svičevi. Više informacija o Cisco Systems na sajtu: www.cisco.com.

Microsoft

Imamo SPLA (Service Provider License Agreement) sa Microsoft-om. To znači da imamo licencu za pružanje usluga zasnovanih na Microsoft aplikacijama i proizvodima. Naši zapošljeni takođe poseduju nekoliko različitih Microsoft sertifikata (MCSE). Za više informacija: www.microsoft.com.

FreeBSD

Većina naših UNIX servera radi na FreeBSD-u. FreeBSD je veoma stabilan, pouzdan i siguran operativni sistem, koji koriste velike kompanije kao što su Yahoo, Sony Japan i Apache. Za više informacija o FreeBSD-u, posetite sajt: www.freebsd.org.

OpenBSD

Mi koristimo još jedan UNIX operativni sistem, OpenBSD. OpenBSD je operativni sistem, čiji je primarni fokus sigurnost, otvorenost, tačnost i networking. Za više informacija o OpenBSD-u, posetite sajt: www.openbsd.org.

.RS

Loopia d.o.o. je akreditovani registar .RS domena. Loopia d.o.o. obavlja sve što je potrebno za .rs domene od registracije do delegacije. Za više informacija o .RS, posetite sajt: www.rnids.rs.

Ascio

Loopia AB je član Nominet-a. To znači da možemo da registrujemo i administriramo .co.uk i .org.uk domene na efikasan i fleksibilan način. Za više informacija o Nominet-a, posetite sajt: www.nominet.org.uk.