Novi kontrol panel - za mobilni, tablet i računar

Kada se ulogujete u novi kontrol panel, kao i ranije, dočekaće Vas pitanje "Šta želite da uradite?", gde će Vam korak-po-korak vodiči pomoći da kreirate mail adrese, postavite sajt ili internet prodavnicu.

Prateći vodiče, naći ćete sve postojeće servise. Umesto listanja menija, sada kompletan sadržaj naloga možete videti u listi.

Želite li da uradite nešto sa domenom, jednostavno kliknite na naziv domena. Tu možete da izvršite podešavanja koja želite - sve na jednom mestu.

Isto važi i ako želite da platite račun, postavite automatski odgovor za mail adrese, ili želite da se ulogujete na svoju internet stranicu koju ste kreirali Loopia SiteBuilderom. Klikom na naziv servisa dolazite do dodatnih podešavanja.

Koristite funkciju za pametnu pretragu

Imate veliki nalog sa mnogo domena, mail adresa ili sajtova? Nije problem. Pametnom pretragom u kontrol panelu lako ćete naći ono što Vam je potrebno.

 • Pronađite određene pojmove
  Na primer nazive domena, brojeve predračuna ili email adrese. Pretragom naziva domena dobićete i mail adrese, račune, WordPress instalacije i sve ostalo što je povezano sa tim konkretnim domenom.
 • Pretraga prema tipu objekta
  Ukucajte "email adrese" u polju za pretragu da bi se izlistale sve Vaše mail adrese . Isto važi za "domeni", "wordpress" ili bilo koji drugi tip objekta. Možete vršiti pretragu i sa nekoliko reči, na primer "neplaćeni računi" da bi videli samo račune koje niste platili.
 • Uslovi pretrage
  Da bi na primer promenili lozinke na nekim od servisa, potražite "change password" stranu i dobićete sve servise kod kojih je moguća promena lozinke. Ako želite da transferujete domen, možete da upišete na primer "domeni za transfer" ili "promena vlasnika".
 • Vaše sačuvane pretrage
  Ispod polja za pretragu se prikazuju najčešće korišćene pretrage , tako da su uvek dostupne.

Ukoliko postoje neki objekti na koje treba obratiti pažnju, kao na primer domeni koji ističu, predračuni koje treba platiti, to će biti označeno crvenom bojom u listi.


Mobilni telefon, tablet ili računar...

Bez obzira koja je veličina ekrana na kojoj radite sa Loopia kontrol panelom, sve opcije iz panela su podjednako dostupne i dobro vidljive bez potrebe za zumiranjem...baš kao što treba.